14 - N HUELGA GENERAL CIUDADANA



ATENCIÓN. SE TRATA DE APOYAR LA HUELGA GENERAL DE 14-N CON UN SIMPLE GESTO.
Todos aquellos que no estéis de acuerdo con los recortes que nos impone el PP y CIU, podemos hacer mucho para evitarlos.
NO GASTEIS NI UN SOLO CÉNTIMO EL DÍA 14 DE NOVIEMBRE,  no compres en ningún supermercado, no entres en tiendas o bares, no eches gasolina al coche o moto. Reduce al máximo tu consumo eléctrico en tu casa, no compres pan, abastécete el día 13 de tus compras diarias.
SIGUE ESTOS CONSEJOS SI ESTAS EN CONTRA DE LOS RECORTES.
Muchos trabajadores y trabajadoras pararan en sus empresas.
NO PARES ESTA NOTA, pásalo a todos tus contactos y utiliza el boca a boca con tus amigos, familiares, compañeros, vecinos y que estos a su vez hagan lo mismo.
ENTRE TODOS PODEMOS PARAR LA ECONOMÍA EL DÍA 14 DE NOVIEMBRE Y FORZAR AL GOBIERNO A FRENAR LOS RECORTES.

Recolzament de la FAVB a la Vaga del 14 - N


NOTA DE PREMSA

La Federació d’Associacions de Veïns de Badalona (F. A. V. B.) com a entitat adherida a la Plataforma Prou Retallades a Catalunya, en Assemblea haguda ahir dijous 8 de novembre va decidir iniciar una campanya d’informació per animar els veïns i veïnes de Badalona i el petit comerç a secundar la vaga ciutadana convocada pel proper dimecres 14 de novembre.
Tal com diu el Manifest de la Plataforma: “Les polítiques que estan aplicant els governs de PP i CIU són totalment injustes per a la majoria de la població i inútils per sortir de la crisi. Mentre es troben fàcilment solucions per resoldre la fallida del sistema financer, es retallen recursos per a les polítiques socials i s’està creant una situació d’exclusió social que afecta cada vegada a una major part de la ciutadania.
Els Pressupostos Generals de l’Estat per a 2013 en són un clar exemple, prioritzant el pagament d’interessos i continuant amb l’estratègia d’afebliment de l’Estat de Benestar”.
Des de la F. A. V. B., animem als ciutadans i ciutadanes de Badalona a sumar-s’hi a la Jornada de Mobilització Europea del 14 de novembre fent Vaga General en defensa dels nostres drets.

Badalona, 9 de novembre 2012