Recolzament de la FAVB a la Vaga del 14 - N


NOTA DE PREMSA

La Federació d’Associacions de Veïns de Badalona (F. A. V. B.) com a entitat adherida a la Plataforma Prou Retallades a Catalunya, en Assemblea haguda ahir dijous 8 de novembre va decidir iniciar una campanya d’informació per animar els veïns i veïnes de Badalona i el petit comerç a secundar la vaga ciutadana convocada pel proper dimecres 14 de novembre.
Tal com diu el Manifest de la Plataforma: “Les polítiques que estan aplicant els governs de PP i CIU són totalment injustes per a la majoria de la població i inútils per sortir de la crisi. Mentre es troben fàcilment solucions per resoldre la fallida del sistema financer, es retallen recursos per a les polítiques socials i s’està creant una situació d’exclusió social que afecta cada vegada a una major part de la ciutadania.
Els Pressupostos Generals de l’Estat per a 2013 en són un clar exemple, prioritzant el pagament d’interessos i continuant amb l’estratègia d’afebliment de l’Estat de Benestar”.
Des de la F. A. V. B., animem als ciutadans i ciutadanes de Badalona a sumar-s’hi a la Jornada de Mobilització Europea del 14 de novembre fent Vaga General en defensa dels nostres drets.

Badalona, 9 de novembre 2012

No hay comentarios: