COMUNICAT DE LA FEDERACIÓ D’ASSOCIACIONS DE VEÏNS DE BADALONA

Per un treball pràctic amb plantejaments responsables, s’ha aconseguit que el Consell d’Administració de Marina Badalona, celebrat el dimecres dia 19 de novembre, hagi acceptat la moció de la FAVB sobre la permeabilitat del carrer Eduard Maristany a la circulació de vehicles, que es va aprovar en l’Assemblea d’Associacions de Veïns del dia 11 de juny de 2008.

Amb aquesta mesura l’Ajuntament ens ha donat resposta afirmativa a les demandes que constantment hem estat reivindicant des de la FAVB.

Els acords del Consell van ser els següents:

1) La gratuïtat de la tarifa per passar amb vehicle al port de Badalona. Aquesta mesura entrarà en vigor a partir de l’1 de gener. Els ciutadans gaudiran d’un temps de cortesia de pas de 10 minuts.

2) L’Ajuntament de Badalona assumirà el cost d’aquest servei.

3) L’aplicació d’aquesta mesura es tornarà a valorar un cop el pont del carrer Sant Lluc estigui construït.

L’alcalde de Badalona, Jordi Serra, ha valorat molt positivament aquesta mesura i considera que la gratuïtat de la tarifa per accedir al port badaloní millorarà la comunicació entre aquesta zona del Front Marítim i la resta de la ciutat.

També es va acordar en l’esmentat Consell d’Administració, l’adjudicació de les obres d’urbanització de la rambla del Gorg per un import de 10 milions d’euros. Aquest projecte vertebrarà una gran àrea de 27.000 m2, entre el carrer de Guifrè i el Palau Municipal d’Esports. La previsió és que aquestes obres comencin en el mes de març de 2009 i finalitzin a finals de l’any 2010.


LA JUNTA DIRECTIVA

No hay comentarios: