Nou atac als petits comerciants

Després l'autorització de la invasió de centres Mercadona , es pretén afavorir la resta de grans superfícies amb l'obertura els diumenges i festius amb qualsevol excusa , ens és igual com.
Tot són atacs al petit comerç , que si uns volen matar per competència desproporcionada , els altres volen el mateix perquè defalleixin per esgotament .
Qualsevol treballador , autònom o no , necessita aquest dia de descans setmanal que clarament és el diumenge , perquè el canviar-lo per un altre dia , no soluciona la convivència familiar , entre setmana els fills estan a l'escola, i si la parella treballa , tampoc està en casa , de manera que aquestes situacions només fan que fomentar el desarrelament en les famílies , i ( desenganyem tots) no fomenten un major consum .
Per afavorir el consum , polítics i grans empreses , haurien de posar les piles en la reducció de l'atur , quan una persona rep un salari digne , consumeix el que necessita , el comerç ven , l'industrial produeix , i els governs recapten impostos per a ensenyament , sanitat , pensions , serveis socials ... etc .

No hay comentarios: