PASSAR SENSE PAGAR, MES APROP

La FAVB compleix el primer objectiu que es va proposar en l'assemblea del passat dia 11 de Juny del 2008, al ser aprovada la moció que va presentar al ple de l'ajuntament, i que va ser aprovada per tots els partits, excepte el PP, que va al·legar que havia de constar en la moció, que l'ajuntament assumiria el cost, punt que no forma part de les reivindicacions de la FAVB. Ara la FAVB estarà a l'expectativa perquè en un termini raonable, es compleixi l'objectiu principal “PASSAR SENSE PAGAR”

INFORMACIONS DEL PLE del 25 de juny 2008

Moció sobre la permeabilitat del carrer Eduard Maristany a la circulació de vehicles

El Ple de l’Ajuntament de Badalona ha aprovat en la sessió ordinària celebrada el dimecres 25 de juny una moció sobre la permeabilitat del carrer Eduard Maristany a la circulació de vehicles.

La moció proposa els següents acords:
1. Els Grups Municipals: del PSC, de CiU, d’ERC i d’ICV-EUiA acorden traslladar al Consell de Direcció de MARINA BADALONA, la seva voluntat d’assolir millores en l’accessibilitat al Port.
2. Els esmentats Grups Municipals acorden sol•licitar a Marina Badalona SA, que en el seu primer Consell d’Administració posterior a la formalització dels seus nous membres, acordin avançar en les solucions que permetin fer compatible una millor permeabilitat del pas de vehicles i la gratuïtat per aquest tram, fins a l’acabament de les noves infraestructures, amb els imperatius legals específics d’una àrea portuària.
3. El Ple de l’Ajuntament de Badalona manifesta la seva predisposició a col•laborar amb la societat Marina Badalona SA en l’establiment de les mesures d’adequació de la senyalització i de control de la mobilitat que evitin una via ràpida, que determini l’anàlisi sobre la permeabilitat del carrer d’Eduard Maristany, sempre que siguin tècnicament possibles i econòmicament raonables per a l’administració municipal.
4. El Ple de l’Ajuntament de Badalona comunicarà aquests acords a la societat Marina Badalona SA, a la FAVB, i al Consell Municipal del Transport Públic i de la Mobilitat Sostenible.

La moció s’ha aprovat amb els vots favorables dels grups municipals del PSC, CiU, ERC i ICV-EUiA. El grup municipal del PP ha votat en contra.

No hay comentarios: