Peatge Port

DIARI, BDN Núm. 173 • del 23 al 29 de maig de 2008

Manuel López (President de la FAVB ) dóna credibilitat a les paraules de compromís de l’alcalde Jordi Serra sobre la barrera del Port

“Nosaltres no hem donat mai cap ultimàtum a l’alcalde”

VIDAL SABATER (BDN)

El president de la Federació d'Associacions de Veïns (FAVB) ens dóna la versió de la polèmica amb el peatge del Port esportiu

El senyor Manuel López, president de la FAVB, ha parlat pel diari BNS i ens ha donat la seva versió de la barrera que hi ha al carrer Eduard Maristany, a l’entrada del Port de Badalona.

Ens ha comentat que el problema està en què l'antic Regidor d'Urbanisme, Francesc López Guardiola, va assegurar que “la barrera seria gratuïta fins que no hi hagués un carrer alternatiu per atravessar la zona del Port”, però que “quan es va fer la inauguració del Port ja estava col·locada”.

Recentment, l'assemblea de la FAVB va demanar dues reunions: una amb l'alcalde Jordi Serra i un altra amb Juan Felipe Ruiz, conseller delegat de Marina Badalona.

La reunió amb aquest últim, no va ser fructífera, ja que el conseller delegat de Marina va dir que “un Port havia de tenir la seva barrera de control i en el de Badalona era aquesta”.

Al no poder avançar en les negociacions, l'assemblea de la FAVB va aprovar una reivindicació festiva demanant la gratuïtat del peatge.

Després d'aquesta acció, va tocar el torn de reunir-se amb l'alcalde Serra, i en aquesta ocasió el to va ser

molt més cordial i conciliador.

Jordi Serra va prometre “estudiar el cas i que aquest compta amb el meu recolza-ment”, però que “cal de donar els passos adients per portarho al Consell d'Administració de Marina (encara per renovar)”.

Van quedar en tornar-se a reunir per seguir l'evolució, i l'associació no va voler posar presses en l'execució, “confiem en que el consell ho aprovarà sense problemes”, ja que “tots els partits que el representen (PSC, CiU, ERC, PP i ICV) s'han manifestat a favor de la supressió del peatge fins que

no hi hagi un carrer alternatiu”

.

Després, López comenta que "si no es compleix amb el que tots els partits han manifestat i aquesta barrera no deixa creuar el carrer gratuïtament, farem les reivindicacions adients”, però que “en cap cas hem donat un ultimàtum.

No seria lògic ja què és un alcalde que porta dos mesos”, i que confien, perquè "ens ha escoltat amb atenció, i té interés en resoldre el problema".

“Tots els partits polítics volen suprimir la barrera fins que no hi hagi cap carrer alternatiu”

No hay comentarios: